FiB

28 september 2014

Galloway spöar brittiska imperialisterSe och hör George Galloway, nyss svårt misshandlad på öppen gata av en Israelanhängare, när han spöar den imperialistiska majoriteten i det brittiska underhuset som just har beslutat skicka stridsflyg för att bomba Irak.- Storbritannien har hållit på och bombat Irak i 100 år, säger Galloway. Vi släppte de första kemiska bomberna där. Vi och Frankrike och USA är dom sista som ska skicka bombplan dit.

- Och hur ska vi kunna slå ut deras baser om dom inte har några baser? Dom är 20 000 man utspridda på ett område större än Storbritannien.

- Låt Nato-landet Turkiet bomba dem. Låt Saudiarabien med sina 700 jetplan bomba dem - det är ju dom som har skapat den dödskult som bär upp ISIS och själva är så bra på halshuggning.


Galloway är en sann prydnad för brittisk arbetarrörelse, vanärad och fördärvad i generationer av imperialistiska "arbetarledare".

Stefan Lindgren

3 kommentarer :

 1. Det var 1923 och den som var mest het på gröten var Winston Churchill vilket den modige Galloway trots allt inte vågade säga. Se mer: http://www.theguardian.com/world/2003/apr/19/iraq.arts

  "Churchill was particularly keen on chemical weapons, suggesting they be used "against recalcitrant [motspaenstiga, baangstyriga] Arabs as an experiment". He dismissed objections as "unreasonable". "I am strongly in favour of using poisoned gas against uncivilised tribes _ [to] spread a lively terror _"

  In today's terms, "the Arab needed to be shocked and awed. A good gassing might well do the job."

  SvaraRadera
 2. Tror du verkligen Galloway räds att nämna Churchill! Det tror inte jag.

  SvaraRadera
 3. Rädd och rädd. Allting har sin tid och plats. Eftersom det här handlar om Storbritanniens agerande vore det otaktiskt att splittra angreppet genom att också säga något negativt om nationalhelgonet Churchill.

  SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.