FiB

8 mars 2017

Snöboll besöker Djurfarmen
I nya numret av Nya Tider har chefredaktören Vávra Suk en intressant ledare, skriver Sixten Andréasson på Facebook.

Snöboll ställer till problem på Djurfarmen.
Suk skriver:

Plötsligt på våren, upptäcktes något oroande. Snöboll besökte i hemlighet bondgården på natten! Djuren var så upprörda över detta att de knappt kunde sova i sina bås. Varje natt, sades det, kunde han smygande i skydd av mörkret och ställde till med allt möjligt förtret. Han stal säden, han välte mjölkspannarna, han hade sönder äggen, han trampade i såbäddarna, han gnagde barken av fruktträden. Så snart något gick snett blev det vanligt att man pekade ut Snöboll som den skyldige.

Råttorna, som varit besvärliga den vintern, sades också vara i maskopi med Snöboll."
Det ovanstående är ett utdrag ur George Orwells roman Djurfarmen, men den som i dag har fått "Snöbollens" otacksamma roll i det allmänna medvetandet – åtminstone i den mån detta styrs av systempressen – Vladimir Putin, eller helt enkelt "ryssen".

På några år har ryssen lagt sin näsa i blöt precis överallt. Om vi får tro systemmedierna har ryska hackare, naturligtvis på "Snöbolls" Putins uppdrag, lagt sig i det amerikanska valet och sett till att Donald Trump vann det. Nu planerar ryssen att göra samma sak i det franska valet. Den 14 februari gick presidentkandidaten Emmanuel Macron ut med att ryska myndigheter försöker hacka hans datorer. Hans kampanjchef hävdar att attackerna kan spåras till "den ryska gränsen".
* * *
Så långt Vávra Suk. Jag tycker han har en underbar stil och ett rättfram innehåll. Ledaren fortsätter han på samma sätt. Han slutar med följande: "I Djurfarmens fall är det en grupp svin som gradvis tillförskansar sig själva allt större privilegier medan de lurar in djuren i ett värre slaveri än de hatade människorna någonsin gjort. Även det är en träffande parallell till de globalister som i dag styr västvärlden både öppet och bakom kulisserna."

Sixten  Andréasson


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Bara signerade inlägg tas in.