annons

annons

6 januari 2014

Carl Bildts vänner i Kiev


Carl Bildts syn på demonstrationerna i Kiev:

– Jag är påtagligt orolig, det finns utan tvekan krafter i anslutning till regeringen som vill använda våld mot demonstranterna. (8/12)

– ... man vill använda massiv närvaro av specialpolis för att steg för steg bli av mer de stora manifestationerna mot regeringen och för Europa i centrala Kiev. (11/12)

Idag 6/1 har "maktens" tillslag mot demonstranterna fortfarande inte ägt rum.

Kommentarer överflödiga.

Stefan Lindgren

1 kommentar:

Chabrak Burkson sa...

George Soros, Freedom House och NED har satsat miljoner på att lyckas med denna andra färgkodsrevolution i Ukraina. Gene Sharps manual i ämnet som använts sedan det hela började i Belgrad har följts till punkt och pricka, Tälten,ockupationerna den kapade en grävskopan, till och med ett försök att skapa en "martyr" (en kvinna blev nedslagen av maskerade män i ett läge när slaget var förlorat och bortglömd, som påstods vara från "regimen" men som säkerligen var de egna. Krigshöken Nuland har delat ut kakor och Russofoben McCain och Eurokraterna har hetsat och uppviglat denna Rent-a-mob på plats och "revolutionsexperten" Srdja Popovic från CANVAS/Otpor som störtade Milosevic har till och med varit där för vad alla trodde skulle bli en "cake walk" och nu frågar sig Washington liksom Calle Bildt säkert:

What´s wrong with this picture?

Förmodligen är felet att det är 20 år för sent och alla knep har lärts in utantill. Ryssland är tillbaka med full kraft och lade ett bud som fick luften att gå ur samhällsomstörtarna. "Vi hade hoppats på mer" sade en besviken Merkel till oligarken Yanukovic men kunde inte betala för det. Så kan det gå...

Home