FiB

16 september 2014

UKIP anklagar EU för Ukrainakriget
När UKIP-ledaren Nigel Farage idag framträdde i Europaparlamentet skrädde han inte orden. Det är ni sa han, vänd till EU-kommissionen, som har ställt till krig i Ukraina.

Stefan Lindgren

3 kommentarer :

 1. Få tycks fatta att sedan inte bara kommunisterna "förbjöds" med murens fall, har HELA europeiska vänstern inkl. socialdemokraterna vederbörligen kapats av "liberala" bombvänstern (läs bombhögern). Folk som inte längre ser något sant vänsteralternativ att rösta på väljer det näst bästa - hederliga högerpartier som vare sig vill ha EU/Nato, fejkade låneekonomier eller amerikansk vapenskrammel. De röstar idag på UKIP och Nationella Fronten i Frankrike. De är sannerligen inga vänsterpartier men tusen gånger att föredra än dagens totalt korrupta "vänster" som dansar efter de USA-dominerade krigshetsarnas pipa! I praktiken inget annat än förtäckta ultrahögerpartier! Samtliga av dem ställer idag i praktiken upp på att vätebomba Ryssland tillbaka till stenåldern!! Just en snygg vänster...

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Rätt Jim, men SD har dess värre en historia så öppen för angrepp för sin sjaviga ”rasism” att man nästan kan tro att det avsiktligt skapats som en slags ställföreträdande demon som ”alla” kan enas om att ta avstånd ifrån. Värd sin vikt i guld som avledande faktor för de dominerande krafter som driver Sverige åt – vadå? Något annat håll än käpprätt åt höger är svårt att skönja. (Nu senast inkl. öppet stöd till nynazister i Ukraina).
  Kan SD få UKIP-stuk? Svårt att riktigt förstå hur, men de kan börja med att återuppta sitt EU-motstånd. Och för guds skull, sluta förväxla den lätt förklädda neokonservativa bombhögern med ”vänsterextremister”!

  SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.