annons

5 maj 2014

Tyskar mot fascismen i UkrainaHär talar den tyske journalisten Jürgen Elsässer på ett "måndagsmöte" på Potsdamer Platz i Berlin.

Han skräder inte orden om Nato-fascismen som anstiftar inbördeskrig i Ukraina. På Folket i Bilds hemsida har Sixten Andréaason översatt en artikel av Elsässer från 4 maj om de omkomna vid branden i fackföreningarnas hus i Odessa.Nato-Killer: De 46 pogromdöda i Odessa anklagar Er!
Skam över Obama, Merkel och hela mediaföljet: För det värsta massmordet på ryssar sen andra världskriget är ni ansvariga!
För att tala med Kurt Tucholsky: många gånger kan man inte glufsa i sig så mycket som man sen skulle vilja kräkas!
Jag anser... mig hårdkokt, har redan sett så mycket och känner till de presstituerades lögner.
Men vad jag upplevt sen i fredags, får mig att kvävas och spotta av äckel – äckel över dessa politiker och detta journalistpatrask.

Man måste föreställa sig vilket liv det blivit om någonstans 46 judar bränts upp eller 46 amerikaner eller 46 turkar eller andra muslimer!
Kommer ni ihåg Solingen (där hjögerextremister innebrände fem människor)? Men nu råder business as usual, eftersom det "bara" är ryssar eller ryssvänliga ukrainare som mördats!
Fan, det är en pogrom, men ingen västlig journalist benämner det så!
Fan, är ryssar för er skit eller ännu Untermenschen, vilkas liv inget är värt?

Politiker, som av varje berättigad och oberättigad anledning har svurit "Aldrig mer" får när skinnskallar till NATO-fascister marscherar genom Odessa och när lukten av bränt människokött strömmar ut ur det rykande fackföreningshuset ingen historisk jämförelse över läpparna!

Ni lögnare och hycklare! Ni trakterar oss varje vecka med den historiska fascismen – nu när den aktuella fascismen visar sitt verkliga tryne, då står ni bredvid skrattande! Merkel i fredags i Vita Husets köksträdgård – äckligt! Obama själv prisar " den anmärkningsvärda tillbakahållningen hos den ukrainska regeringen" - denna killer! Och Gauck, var är egentligen Gauck (Tysklands förbundspresident)???

Den typen grät i juni 2013 när Obama var i Berlin och USA-hymnen spelades.

Och var är hans tårar nu?? Varför tiger herr pastorn? Därför att han skyddar och uppskattar den fascism som Storebror från Amerika har anstiftat.

Döda ryssarna – det är den nya melodin från Kiev och Washington, och Berlin nynnar med.
Man kan se dubbeltydigheten. Samma dag den proryska milisen släppte fria de fångna NATO-observatörerna, däribland fyra tyskar, mördades 46 ryssar i Odessa. Den ena sidan, ger efter, den andra eskalerar. Och från förbundsregeringen inget tack till Putin, som förmedlat frigivningen i
Slavjansk, och ingen kritik av Jatsenjuk, som anstiftat mördandet i Odessa. Von der Leyen (Tysklands försvarsminister Ursula von der Leyen) pressar sina torra läppar och hetsar enkelt vidare.
Mer sanktioner mot Ryssland. Mer pengar och vapen till putschisterna i Kiev.

Kommer ni ihåg, hur Väst ideligen förmanade Janukovitj, att inte sätta in armén mot folket? Bra, har han hållit sig till. Men hans illegala efterföljare har inte varit så förnäma. Julia Timosjenko, som i januari av CSU föreslogs till Nobels fredspris, har kallat förbränningen av människor i Odessa för "skyddande av administrativ byggnad" och de radikalas överfall av ett antimajdanläger för "fredlig demonstration".
"I Odessa kunde vi hålla ut och försvara oss, eftersom stadsbor hjälpte oss. Vi kunde också skydda administrativa byggnader" sa hon i lördags enligt hennes parti Fosterlandet. De genom brand omkomna fredliga människorna betecknade hon som "Tillhöriga diversionstrupper, som kommit för att döda invånare i Odessa."

I den aktuella utgåvan av COMPACT var den från NATO understödda verksamheten av denna "Terminator Timosjenko" värt en artikel.
I nästa nummer ska de namn nämnas som tillsammans med henne har lyft fram som program massmord på ryssar.
Var inte oroliga (Keine Sorge), ingenting och ingen kommer att glömmas. Rättvisans kvarnar mal långsamt, men de maler.
COMPACT för fram anklagelseskriften för det stora tribunal, som folken en dag kommer att öppna mot dessa förbrytare, och vi bemödar oss om fullständighet.

Framför allt gäller: Frid för de döda i Odessa, Kramatorsk och Slavjansk. Ni mördades av en enda orsak – därför att Ni inte ville förråda Era fäder och förfäder, Ert fosterland och Ert modersmål, Er jord och Er kultur. Ni är de första fallna i ett Stort krig, som den Store Satan NATO anstränger sig med mot Er hembygd. Man har skändligt lönnmördat Er – men Ni har inte dött utan ära. Jag ber: Vi behöver Era namn för historieboken, för våra barnbarns historieböcker. Men den som inte redan idag bär sorg för ER, hans själ är förlorad.

Vi knäböjer vid Era gravar. Och i morgon står vi upp och kämpar vidare!

Sixten Andésson

Elsässers Youtube-videor finns dubbade på ryska på den ukrainska motståndsrörelsens sajt. Minsta solidaritetsyttring uppskattas uppenbarligen av människor som kämpar för sina liv. SL

Inga kommentarer:

Home